Om oss

Kärnvärden

JCSys grundades i april 2007 och har sedan starten rekryterat ett antal experter inom Flygtrafikledning, Missilförsvar, Kommunikationssystem, Informationssystem, Taktiska Datalänkar och Verksamhetsarkitektur. Företaget erbjuder även kvalificerade tjänster och lösningar för spårning av tillgångar och hantering av mobil data.

JCSys AB startades 2010 för att på ett bättre sätt serva våra svenska kunder. En del av företagets tjänster tillhandahålls av resurser från vårt systerföretag JCSys Ltd som är baserat i Storbritannien.

Vår verksamhetsidé är att leverera kostnadseffektiva tjänster med hög kvalitet. Tack vare vår välrenommerade personal har vi har skapat långsiktiga relationer med våra kunder som sträcker sig många år, i vissa fall decennier, tillbaks i tiden. Baserat på styrkan i dessa relationer har våra kunder valt att anlita våra medarbetare om och om igen.

Vi rekryterar vår personal baserat på erfarenhet, kompetens och rykte inom deras kompetensområde och det är vår uppfattning att vi sällan överträffas av våra konkurrenters resurser på dessa tre viktiga faktorer.

Vi har kundnöjdhet högst upp på vår agenda och försöker möta (med ambitionen att överträffa) kundernas förväntningar varje gång. Vi ser fram emot möjligheten att arbeta med Er, antingen direkt eller genom en utbildning eller handleding inom någon av våra kärnkompetenser, för att ger Er bästa möjliga chans att lyckas med Era projekt.